Palvelut

Miksi valita Process Genius kumppaniksesi?

Autamme sinua johtamaan tuotantoasi datavetoisesti kaikissa vaiheissa

Omaamme laaja-alaisen osaamisen liiketoiminnan digitaalisten ratkaisujen toimittamisesta. Kokemuksemme on muodostunut useista eri liiketoiminnan alueista, joissa olemme toimineet edelläkävijänä 3D Digital Twin -osaamistamme hyödyntäen yli 10 vuoden ajan, usein vastaten asiakkaidemme reaaliaikaisen raportoinnin ja tuotannollisen tilannetiedon haasteisiin. Omaamme luonnollisesti vahvan osaamisen ja kokemuksen myös tiedon turvallisesta noutamisesta aina tuotannollisista laitteista (OPC-UA), perinteisiin tietolähteisiin saakka (kuten SAP, ERP, Snowflake) unohtamatta tiedonkäsittelytarpeita suljetuissa ja vahvasti suojatuissa ympäristöissä.

Lähestymistapamme

Luodaan yhdessä parhaat mahdolliset ratkaisut datan avulla

Alkuun Genius Day™ -työpajan avulla

Tavoitetilan määrittely, kehittämistarpeet ja tiedolla johtamisen suunnittelu onnistuu parhaiten hyödyntämällä Genius Day™ -työpajaamme. Genius Day™ tuo käyttöösi ohjatusti koko osaamisemme, tuottaen sinulle selkeän etenemisehdotuksen työpajalle ratkaistavaksi asetettujen haasteiden hoitamiseksi. Näin pääset liikkeelle tehokkaasti hukkaamatta tarpeettomasti ydinresurssejasi ja aikaa.

Toimitamme ja asennamme myös sensorit tarpeen vaatiessa

Professional Services -tiimimme toimittaa tarvittaessa myös erillisiä sensoreita kohteisiin, joissa haluttua tietoa ei muutoin ole saatavilla. Yleisimmin erillisillä sensoreilla noudetaan tietoa virrankulutuksesta, kosteudesta, lämpötilasta ja värinästä.

Kattavat avaimet käteen -ratkaisut tiedonhallintaan ja analytiikkaan

Olemme apunasi haasteiden tunnistamisesta ja tarvittavien seurannallisten arvojen määrittelystä sekä teknisten toteutusten ratkaisemisesta lopullisen näkymän roolipohjaiseen visualisointiin saakka. Professional Services ja Genius Core™ SaaS-palvelumme yhdessä tarjoavat yrityksellesi avaimet käteen -ratkaisukokonaisuuden, joka sisältää tiedolla hallinnan kokonaisuuden lisäksi myös analytiikan ja tiedonjalostamisen tarpeet tarvelähtöisesti huomioiden.

Katso käyttäjätarinoita

Jo yli 60 asiakasta käyttävät 3D Digital Twin -ratkaisuamme

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top