Medialle

Logo

Process Genius logo

Lataa logomme printti- ja web-käyttöön sekä ohjeet logon käyttöön. Pidämme logostamme sellaisenaan kuin se on, joten ethän muokkaa sitä.

Kuvapankki

Lataa kuvia visualisoimaan tarinasi

Käytä press kitistämme löytyviä kuvia visualisoimaan artikkeliasi tai muuta tarinaa, jonka haluat jakaa meistä. Voit muokata kuvien kokoa, mutta älä muokkaa niitä muilla tavoin. Ethän myöskään käytä kuviamme harhaanjohtavasti.

Process Geniuksesta lyhyesti

Process Genius on luonut Digital Twin -alustan, joka mahdollistaa helpon vuorovaikutuksen ihmisten ja datan välillä teollisuuden ympäristöissä. Vuonna 2012 perustetun, Joensuussa sijaitsevan yrityksen ratkaisu vastaa valmistus- ja prosessiteollisuudessa työskentelevien haasteeseen hallinnoida liian monia eri järjestelmiä ja tietolähteitä. Process Genius ratkaisee tämän tehdastason haasteen kokoamalla eri lähteistä tulevan datan yksityiskohtaiseksi, selainpohjaiseksi 3D-kaksoseksi tehtaasta, joka kulkee myös taskussa mukana. Samaa Digital Twin -alustaa hyödynnetään myös erikoistuneissa koneiden ja laitteiden myynti- ja toimitilojen hallintasovelluksissa.

Tuhannet Process Geniuksen asiakkaiden koneet on yhdistetty 3D Digital Twin -järjestelmään, minkä avulla he saavat täydellisen tilannetietoisuuden 24/7. Yrityksellä on yli 35 työntekijää ja asiakkaita useissa EU-maissa. Lisätietoja saat osoitteesta processgenius.fi tai seuraamalla meitä LinkedInissä.

Turvallisuus-, laatu- ja ISO-sertifioitu

Process Genius sai vuonna 2022 ensimmäisen kerran laatusertifikaatin ISO9001:2015. Ulkoisesta auditoinnista vastasi Bureau Veritas. Sertifikaatin saamiseksi ja säilyttämiseksi järjestetään auditointi ulkoisen tekijän toimesta vuosittain.

Yhteyshenkilöt

Mediatiedustelut ja lisäohjeet

Tiina Hartikainen
CMO, HR Director
tiina.hartikainen@processgenius.fi
+358 50 329 9024

Process Geniuksen tiedottajat palveluksessasi

Tiina Hartikainen
CMO, HR Director
tiina.hartikainen@processgenius.fi
+358 50 329 9024

Ward De Smedt
Lead Software Architect
ward.desmedt@processgenius.fi

Scroll to Top