Digitaalinen kaksonen teollisuuden eri toimialoille

Prosessiteollisuus

Prosessiteollisuuden digitaalinen kaksonen muuttaa tapaa, jolla voit visualisoida, hallita ja optimoida valmistusprosesseja ja -dataa. Process Genius on jo parantanut merkittävästi tuhansien prosessiteollisuudessa työskentelevien arkea, ja voimme auttaa myös sinun organisaatiotasi säästämään jopa 1 000 000 euroa vuodessa tehdasta kohden.

Valmistava teollisuus

Digitaalinen kaksonen valmistavaan teollisuuteen on suunniteltu maksimoimaan tuottavuuden, optimoimaan prosesseja ja vähentämään hukkaa. Ennakoivaan kunnossapitoon ja datan visualisointiin kehitettyjen ominaisuuksiensa ansiosta 3D Digital Twin -alustamme antaa sinulle helpon tavan optimoida tuotantoasi, vähentää hukkaa ja avata uusia tehokkuuden tasoja – Johdat laadukkaammin, tuotat tehokkaammin ja nukut paremmin.

Elintarvike- ja juomateollisuus

Elintarvikkeiden ja juomien valmistajille suunniteltu digitaalinen kaksonen optimoi prosesseja, parantaa tiedon visualisointia, valvoo laatua ja vähentää hukkaa. Olipa organisaatiosi tarve optimoida prosesseja tai kohdentaa resurssien kohdentamisesta tärkeisiin toimenpiteisiin, Genius Core™ antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, jotka johtavat merkittävään hukan vähentämiseen ja kustannussäästöihin.

Smart Building -ratkaisut

3D Digital Twin on kattava työkalu organisaatioille ja muille kiinteistöjen omistajille, jotka haluavat tehostaa älykkään rakennuksen hallintaa ja saada kattavan yleiskuvan tiloista reaaliajassa. Hanki keskitetty 3D-näkymä kiinteistöstäsi, varausjärjestelmistä ja automaatioista saatavasta datasta ja varmista tilojesi optimaalinen käyttö tulevaisuudessa.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top