Smart Building -ratkaisut

3D-keskusnäkymä kiinteistöösi – Varmista tilojesi optimaalinen käyttö tulevaisuudessa

Asiakkaitamme

Liity asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo käyttäneet Digital Twiniä kiinteistöjensä seurantaan

Hyödyt

Kuinka digitaalinen kaksonen tehostaa älykkään rakennuksen hallintaa?

Ratkaisumme

Genius Core 3D Digital Twinin tärkeimmät ominaisuudet älykkäiden rakennusten hallintaan

Saapumisohjeet visualisoituna

Henkilöstö- ja vierailijaviihtyvyys alkaa jo ennen saapumista kiinteistöösi. Visuaaliset lähestymiskartat bussipysäkkeineen, parkkipaikkojen sijainnit ja reitit niihin mahdollistavat sujuvan saapumisen. Kehitämme myös tulevaisuudessa tarpeellisia ominaisuuksia, kuten parkki- ja sähköpaikkojen varausmahdollisuuksia.

Turvallisuus

Turvallisen työskentely- ja asioimisympäristön mahdollistamiseksi on tärkeää, että turvallisuushavainnot, ilmoitukset, kulunvalvonta ja sattuneet vahingot saadaan reaaliajassa tietoon oikealla sijainnilla. Digital Twin -alustamme avulla saat kaikki turvallisuuteen liittyvät havainnot heti tietoosi ja voit reagoida turvallisuutta uhkaaviin tilanteisiin oikea-aikaisesti. Alusta osoittaa nopeasti tapahtumapaikat. Visuaalisen näkymän avuilla voit havainnollistaa kätevästi myös ajantasaisen turvallisuussuunnitelman ja hätäpoistumistiet. 

Tilojen käyttöaste ja siivous

Tarvitseepa tiimisi tai vierailijasi sitten rauhallista työpistettä yhdelle tai kokoustilaa koko tiimille, varaukset on helppo tehdä yhdestä paikkaa. Mikäli työympäristössä on vaatimuksia esimerkiksi steriilien tai kemikaaleista johtuvien vaarallisten alueiden rajaamiseksi, tiedot näkyvät selkeästi visuaalisessa muodossa. Käyttöastetietojen perusteella voit tarvittaessa poistaa työpisteet käytöstä ja varmistaa viihtyvyyden ja tilojen puhtauden jokaiselle vierailijalle ja työntekijälle.

Huolto

Visuaalisesta tiedon esittelystä on hyötyä monissa muissakin yhteyksissä, kuten huoltotyön johtamisessa. Ennakoivan kunnossapidon ja ajantasaisen huollon avulla voit välttyä äkillisiltä laitteiden jaa järjestelmien rikkoontumiselta ja niihin liittyviltä kerrannaisvaikutuksilta. Tämä voi synnyttää suuriakin säästöjä korjaavassa kunnossapidossa.

Energiatehokkuus

3D Digital Twin -alustamme avulla visualisoit ja tuot näkyväksi erilaisia kestävään kehitykseen liittyviä mittareita, kuten energian ja vedenkulutus, materiaalitehokkuus ja hävikkilaskuri sekä ympäristön olosuhteet (lämpötila, kosteus, tärinä, ym.) Hyödynnät tietoja kätevästi esimerkiksi auditoinneissa.

Katso käyttäjätarinoita

Jo yli 60 asiakasta käyttävät 3D Digital Twin -ratkaisuamme

”Digitalisaation keinoin tuimme elisalaisten siirtymistä etätyöskentelyyn ja keräsimme pandemian alusta alkaen mittausdataa eri toimipisteiden ja eri tilojen käytöstä. Tätä tietoa hyödyntämällä julkaisimme Reittioppaassa turvalliset työpisteet ja niiden varausmahdollisuuden.”

Ari Saarinen, toimitusjohtaja, Elisa

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top