Genius Core™ 3D Digital Twin

Teollisuuteen kehitetty 3D Digital Twin SaaS-alusta

Miksi valita Genius Core™

Tehdas taskussasi – Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla

Process Genius on jo yli 10 vuoden ajan ratkaissut tuotannon tehostamisen haasteita yhdessä teollisuuden suurimpien kanssa ja kehittänyt alan tarpeet huomioivaa 3D Digital Twin -alustaa tehostamaan ihmisten ja datan välistä vuorovaikutusta. Halusimme keskittyä rakentamaan nopeasti käyttöönotettavan, kustannustehokkaan ja konfiguroitavan digitaalisen kaksosen nimenomaan teollisuuden tarpeisiin – sen sijaan, että toimittaisimme keskivertoisia digitaalisia kaksosratkaisuja räätälöitynä eri alojen eri tarpeisiin.

Genius Core -alustamme avulla tuotantojohtajat saavat käyttöönsä intuitiivisen käyttökokemuksen, joka helpottaa tuotannon tehostamista, ongelmien ennakointia ja antaa reaaliaikaisen kokonaisnäkymän tuotannon tilanteeseen missä ja milloin vain.

Kukaan ei tunne tehdastasi paremmin kuin sinä itse

Konfiguroi alustasta omanlaisesi

1. Lisää oma tehdasmallisi

1. Lisää oma tehdasmallisi

2. Yhdistä IoT-data alustaan

2. Yhdistä IoT-data alustaan

3. Muokkaa raportointinäkymästä omanlaisesi

3. Muokkaa raportointinäkymästä omanlaisesi

Ominaisuudet

Genius Core™ 3D Digital Twinin tärkeimmät ominaisuudet

Tuotannon suunnittelu, seuranta ja tehostaminen

Genius Core™:n dashboardien ja raporttien avulla voit seurata keskeisiä mittareita, tunnistaa parannuskohteita ja tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, jotka vaikuttavat suoraan tavoitteiden onnistumiseen.

Tuotannon seuranta
Koneiden käyttöaste
Pullonkaulojen havaitseminen
24/7 tilannetietoisuus

Ennakoiva huolto ja kunnossapito

Alusta minimoi huoltoseisokkeihin, niiden suunnitteluun ja tuotannonpysäytyksiin kuluva aika. Voit unohtaa erilaiset lippulaput, sillä huoltoseisokkiin liittyvään suunnitteluun tarvittava tieto, kuten työluvat ovat nähtävissä reaaliajassa alustalla.

Onnettomuus- ja poikkeamatiedot
Koneen poikkeuskäyttäytymisraportit
Ennaltaehkäisevä huolto ja huollon ajoitus
Huoltoilmoitukset
Huolto-ohjeet nähtävissä heti

Turvallisuus

Näe kokonaisvaltainen turvallisuuden tilannekuva yhdestä näkymästä. Reaaliaikainen turvallisuushavaintojen raportointi auttaa sinua ymmärtämään tehtaallasi tapahtuneita vaaratilanteita, jotta ne voidaan ehkäistä tehokkaasti tulevaisuudessa.

Lähellä olleiden onnettomuustilanteiden raportointi
Turvallisuusnäkymä, missä sijaitsee tehtaan sammuttimien paikat, hätäulostiet, silmien huuhtelupisteet jne.

Laadunseuranta ja -varmistus

Genius Core™ -alusta ilmoittaa sinulle heti tuotannossa ilmenevistä poikkeuksista. Digitaalisen keskusnäkymän avulla laadun seuranta helpottuu. Olet perillä ajantasaisista ja aiemmista olosuhdetiedoista. Reklamaatiotapauksissa voit tarkastella tapahtumahetken olosuhdetietoja ja poikkeamia jälkeenpäin.

Käyttäjän määrittämät pisteet tehtaan alueet ja laitteet, joihin voit linkittää asiakirjoja, työohjeita, luetteloita työkaluista ja muita dokumentteja siitä, mitä kullakin pisteellä pitäisi olla auditointien helpottamiseksi
Olosuhdetietojen, kuten ilman tilan, lämpötilan ja kosteuden valvonta

Kestävä kehitys ja vihreä siirtymä

3D Digital Twin -alustan avulla visualisoit ja tuot siten näkyväksi erilaisia kestävään kehitykseen liittyviä mittareita. Hyödynnät tietoja kätevästi esimerkiksi auditoinneissa.

Veden ja sähkön kulutuksen seuranta reaaliajassa

Integraatiot

Yhdistä data eri lähteistä yhteen näkymään

Älä anna useiden eri järjestelmien ja datamelun estää sinua hyödyntämästä yrityksesi kaikkia mahdollisuuksia.

Alustamme avulla voit integroida työkalut, joita sinä ja työntekijäsi käytätte päivittäisjohtamisessa. Näin voit luoda saumattoman ja tehokkaan työnkulun, joka maksimoi tuottavuuden ja helpottaa päivittäisjohtamisen arkea luomalla selkeän, luotettavan kokonaiskuvan tuotantosi tärkeimmistä seurantakohteista missä ja milloin vain.

Haluatko lisätietoa integraatiomahdollisuuksista ja alustamme teknologiasta? Laita meille viestiä ja asiantuntijamme vastaavat sinulle mahdollisimman pian.

OPC UA

Genius OPC-UA -ohjelmistomoduuli ja Beckhoff Gateway -ratkaisumme takaavat vaivattoman integroinnin tehdasjärjestelmiin mahdollistamalla reaaliaikaisen datan hyödyntämisen osana palvelukokonaisuutta.

Mikäli OPC UA -yhteyttä ei ole saatavilla, käytämme teollisuuteen tarkoitettuja langattomia antureita eri muuttujien mittaamiseen. Tällä tavoin asiakkaamme saa tietoa halutuista muuttujista, kuten koneiden käyttöasteesta ja tehonkulutuksesta, lämpötiloista ja ympäristön kosteudesta.

ERP, OEE, MES, EAM, SCADA ja tietokantaintegraatiot

Genius Core™ 3D Digital Twiniin voi integroida dataa suosituista ERP-järjestelmistä sekä OEE-, MES- ja SCADA-ohjelmistoista. Tämän lisäksi alustamme voi muodostaa yhteyden erilaisiin ympäristöantureihin, laiteantureihin sekä kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten tehdas-, materiaali-, asiakirjahallinta- ja valmistusjärjestelmiin.

Azure AD

Genius Core™:n Azure AD -integraatio mahdollistaa sinulle ja tiimillesi saumattoman käyttöoikeuksien hallinnan. Integraation avulla virtaviivaistat käyttäjien todennus- ja valtuutusprosessit ja varmistat paremman turvallisuuden ja tehokkuuden. Azure AD -integraation ansiosta voit hallita käyttäjiä keskitetysti, ja se tekee käyttäjien sisäänkirjautumisesta ja identiteetinhallinnasta helppoa.

Katso käyttäjätarinoita

Jo yli 60 asiakasta käyttävät 3D Digital Twin -ratkaisuamme

Usein kysytyt kysymykset

Kysymyksiä? Me vastaamme mielellämme

Mikä on digitaalinen kaksonen?
Kuinka Genius Core™ lisää tuotantoni tehokkuutta?
Onko Genius Core™ -alustassa huomioitu laadunvarmistus ja tietoturva?
Mitkä ovat Genius Core™ -alustan käyttökustannukset ja maksut?
Kuka voisi kertoa minulle enemmän ratkaisustanne?

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top