Prosessi-teollisuus

Kaikki tehtaat taskussasi Kumppanisi jo yli 10 vuoden ajan seuraavilla prosessiteollisuuden aloilla:
Kemianteollisuus
Metsäteollisuus
Energiateollisuus

Asiakkaitamme

Liity asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo käyttäneet Digital Twiniä tuotantonsa tehostamiseen

Hyödyt

Miksi digitaalinen kaksonen on tärkeä prosessiteollisuudessa?

Ratkaisumme

Genius Core™ 3D Digital Twinin tärkeimmät ominaisuudet prosessivalmistajille

Genius Core™ 3D Digital Twin -alusta on tehty vaativiin ympäristöihin teollisuuden 24/7 vaatimukset huomioiden. Alusta sisältää kaikki tuotantoasi tukevat ja tehostavat ominaisuudet. Saumaton integroituminen kaikkiin nykyaikaisiin teollisuusjärjestelmiin takaa sujuvan siirtymisen ja nopean käyttöönoton, mikä tuottaa välitöntä arvoa toiminnoillesi.

Datan visualisointi

Kehittyneillä visualisointiominaisuuksilla varustettu 3D Digital Twin -alustamme tarjoaa kattavan näkymän prosesseihisi. Tarkkojen dashboardien ja raporttien avulla saat reaaliaikaista tietoa tuotannostasi, minkä avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä entistä helpommin. Tämän tason näkyvyyden avulla tunnistat pullonkaulat, seuraat käyttöasteita ja löydät parannuskohteita, jotta voit parantaa turvallisuutta, tuottavuutta ja yleistä toiminnan tehokkuutta.

Turvallisuusilmoitukset

3D Digital Twinin avulla voit huomioida turvallisuuden saumattomasti osana prosessejasi. Pysy askeleen edellä reaaliaikaisten turvallisuusilmoitusten ja -raporttien avulla. Havaitse ja ehkäise mahdollisia vaaratilanteita ennen kuin ne eskaloituvat, varmistaen työntekijöidesi hyvinvoinnin ja toimintojesi sujuvuuden.

Ennakoiva huolto

Ennakoivan kunnossapitoon keskittyneiden näkymien ja raporttien ansiosta havaitset mahdolliset ongelmat jo ennen niiden syntymistä. Näin voit puuttua niihin ennakoivasti ja välttää kalliit huoltoseisokit. Ennakoimalla kunnossapitotarpeet tarkasti Genius Core™ 3D Digital Twin antaa sinulle mahdollisuuden optimoida kunnossapitoaikatauluja, mikä takaa resurssien optimaalisen käytön ja vähentää samalla tarpeettomia kustannuksia.

ERP, OEE, MES, EAM, SCADA ja tietokantaintegraatiot

Genius Core™ 3D Digital Twiniin voi integroida dataa suosituista ERP-järjestelmistä sekä OEE-, MES- ja SCADA-ohjelmistoista. Tämän lisäksi alustamme voi muodostaa yhteyden erilaisiin ympäristöantureihin, laiteantureihin sekä kolmannen osapuolen järjestelmiin, kuten tehdas-, materiaali-, asiakirjahallinta- ja valmistusjärjestelmiin.

Poikkeamien hallinta

Alustamme tarjoaa ominaisuuksia, jotka tehostavat toimintojasi ja parantavat tuottavuutta. Poikkeamien seurannan ja hallinnoinnin ansiosta niiden tunnistaminen ja korjaaminen on vaivatonta, mikä varmistaa, että tuotantoprosessisi toimivat sujuvasti ja tehokkaasti.

Hukan vähentäminen

Genius Core™ tarjoaa tehokkaan keinon vähentää hukkaa. Alustamme avulla voit tunnistaa tehottomuudet ja toteuttaa kohdennettuja parannuksia hukan minimoimiseksi ja resurssien käytön maksimoimiseksi.

Katso käyttäjätarinoita

Jo yli 60 asiakasta käyttävät 3D Digital Twin -ratkaisuamme

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top