Supercharge your genius

2012

Joensuu, Suomi
Baden-Württemberg, Saksa

Tarinamme

Olemme olemassa teollisuuden supersankareita varten

Process Genius syntyi puhtaasti käytännön tarpeista, joita toimitusjohtaja ja perustaja Jani Akkila näki työskennellessään tehtaiden ja laitosten kanssa eri puolilla maailmaa. Hän seurasi alati, kuinka teollisuuden johtajat ja työntekijät yrittivät selviytyä eri järjestelmistä ja niistä saatavien tietojen tulvasta. Tämä sai hänet tajuamaan, että on oltava nero, jotta joku pystyisi käsittelemään valtavia määriä tätä ylivoimaista ”datamelua” tehtaissa ja muuttamaan tämän tiedon toiminnaksi.

Process Genius on nimetty näiden sankareiden mukaan, ketkä ovat päivittäin vastuussa tuhansien datapisteiden, järjestelmien ja syötteiden hallinnoinnista teollisuusympäristöissä. Joensuussa pääkonttoriaan pitävä yritys on vuodesta 2012 lähtien antanut näille teollisuuden sankareille tilannetietoisuuden, jota he tarvitsevat tehdäkseen varmoja päätöksiä joka päivä.

Yrityksemme on vuosien varrella kehittänyt täysin konfiguroitavissa olevan digitaalisen kaksosen, joka on suunniteltu tarkkailemaan ja keräämään koneiden ja järjestelmien hajanaisia reaaliaikaisia tietoja yhteen paikkaan ja visualisoimaan ne, jotta teollisuuden tekijät voivat löytää olennaisen tiedon loputtomasta tietovirrasta.

Tällä teollisuuden 4.0 -aikakaudella, jolla saattaa vaikuttaa siltä, että tekoäly ja massiiviset datamäärät ottavat haltuunsa teolliset tuotantoprosessit, Process Genius jatkaa teknologian kehittämistä, joka palauttaa ihmiset yrityksen menestyksen keskiöön. Omistautunut tiimi ja tuotteet tarjoavat uuden hallinnoinnin tason teollisissa ympäristöissä käyttäen edistyneitä visualisointitekniikoita. Näiden avulla luodaan yksi käyttöliittymä, josta teollisuuden sankarit voivat saada tarvitsemansa tiedon ja tehdä siihen perustuvia päätöksiä varmuudella päivittäin.

60+

asiakasta luottaa meihin

10+

vuotta liiketoimintaa

35+

työntekijää

39%

ARR:n kasvu vuonna 2023

Terveiset toimitusjohtajaltamme

Confidence through control

Yllä kuvattu ylitsevuotavan informaation jalostaminen aidosti ihmisen käyttöön kiteytyy iskulauseessamme ”Confidence through control”. Digitalisaation, automaation ja robotiikan aikakaudella on syytä nostaa ihminen takaisin keskiöön, meillä kuitenkin on viime kädessä vastuu siitä, mitä tapahtuu riippumatta siitä, kuinka älykkäitä ja datarikkaita järjestelmät ovat. Teollisen toiminnan on myös kannettava vastuu ympäristöstä ja ilmastonmuutoksesta, ja paras keino hallita vastuullisuutta on tuoda aihepiirin asiat läpinäkyvästi ihmisille esille organisaatioissa.

Kokemus ja vahvat asiakkaat yhdistettynä kasvavaan ja kehittyvään organisaation luo mahdollisuuden pysyä kehityksen pioneerina myös jatkossa. On hyvä ymmärtää, että moni hienolta kuulostavaa uusi teknologia tai laitteisto ei voi monesti toimia yksin, vaan taustalle vaaditaan kyvykkyys kytkeä moninainen data reaalimaailman virtuaalikopioon, digitaaliseen kaksoseen. Jo ennen Digital Twin -termiä visiomme oli tuoda tehdas virtuaalisesti koettavaksi ja seurattavaksi.

Kokeiluja tuohon onkin AR/VR/XR -laitteistoja tuotteemme rinnallamme hyödyntäen ollutkin. Nyt laskentatehon kasvaessa, tekniikan edullistuessa ja softien kehittyessä olemme koko ajan lähempänä Metaversumia. Siitä seuraava luontainen hyppy erityisesti monipaikkaisessa teollisuudessa on Omniversumi. Suhteessa yrityksen tämänhetkiseen kokoon investoimme jatkuvasti erittäin merkittäviä määriä tuotekehitykseen ja varmistamme asiaamme intohimoisesti suhtautuen, että meillä on jo seuraava askel toteutettu siinä vaiheessa, kun Gartner lanseeraa tuolle seuraavalle askeleelle termin.

Jani Akkila, CEO, Process Genius

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top