Elintarvike- ja juoma-teollisuus

Tuotantolaitoksesi kokonaiskapasiteetti ja käyttöaste visualisoituna

Asiakkaitamme

Liity asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo käyttäneet Digital Twiniä tuotantonsa tehostamiseen

Hyödyt

Miksi digitaalinen kaksonen on tärkeä elintarvike- ja juomateollisuudessa?

Ratkaisumme

Genius Core™ 3D Digital Twinin tärkeimmät ominaisuudet elintarvike- ja juomavalmistajille

Genius Core™ 3D Digital Twin -alusta on tehty vaativiin ympäristöihin teollisuuden 24/7 vaatimukset huomioiden. Alusta sisältää kaikki tuotantoasi tukevat ja tehostavat ominaisuudet. Saumaton integroituminen kaikkiin nykyaikaisiin teollisuusjärjestelmiin takaa sujuvan siirtymisen ja nopean käyttöönoton, mikä tuottaa välitöntä arvoa toiminnoillesi.

Datan visualisointi

Kehittyneillä visualisointiominaisuuksilla varustettu 3D Digital Twin -alustamme tarjoaa kattavan näkymän prosesseihisi. Tarkkojen dashboardien ja raporttien avulla saat reaaliaikaista tietoa tuotannostasi, minkä avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä entistä helpommin. Tämän tason näkyvyyden avulla tunnistat pullonkaulat, seuraat käyttöasteita ja löydät parannuskohteita, jotta voit parantaa turvallisuutta, tuottavuutta ja yleistä toiminnan tehokkuutta.

Hävikin vähentäminen

Genius Core™ tarjoaa tehokkaan keinon vähentää hävikkiä ja hukkaa. Seuraamalla työnkulkua voit tunnistaa pullonkaulat ja tehottomuudet tuotannossa ja kohdentaa toimenpiteitä vähikin minimoimiseksi ja resurssien käytön maksimoimiseksi.

Ennakoiva huolto

Ennakoivan kunnossapitoon keskittyneiden näkymien ja raporttien ansiosta havaitset mahdolliset ongelmat jo ennen niiden syntymistä. Näin voit puuttua niihin ennakoivasti ja välttää kalliit huoltoseisokit. Ennakoimalla kunnossapitotarpeet tarkasti Genius Core™ 3D Digital Twin antaa sinulle mahdollisuuden optimoida kunnossapitoaikatauluja, mikä takaa resurssien optimaalisen käytön ja vähentää samalla hävikkiä ja tarpeettomia kustannuksia.

Varastotilojen visualisointi

Varastotilojen visualisointi 3D Digital Twin -alustallamme mahdollistaa varaston oikea-aikaisen käytön. Kunkin elintarvikkeen tai raaka-aineen kohdalla voidaan määritellä haluttu minimi ja maksimitaso. Visuaalisen seurannan avulla saldot ovat näkyvillä ja voidaan varmistaa, että raaka-ainetta on varastossa optimaalinen määrä.

Poikkeamien hallinta

Alustamme tarjoaa ominaisuuksia, jotka tehostavat toimintojasi ja parantavat tuottavuutta. Poikkeamien seurannan ja hallinnoinnin ansiosta niiden tunnistaminen ja korjaaminen on vaivatonta, mikä varmistaa, että tuotantoprosessisi toimivat sujuvasti ja tehokkaasti.

Energiatehokkuus

3D Digital Twin -alustamme avulla visualisoit ja tuot näkyväksi erilaisia kestävään kehitykseen liittyviä mittareita, kuten energian ja vedenkulutus, materiaalitehokkuus ja hävikkilaskuri sekä ympäristön olosuhteet (lämpötila, kosteus, tärinä, ym.) Hyödynnät tietoja kätevästi esimerkiksi auditoinneissa.

Katso käyttäjätarinoita

Jo yli 60 asiakasta käyttävät 3D Digital Twin -ratkaisuamme

”Tavoitteena oli saada tuotannosta aikaisempaa tarkempi seuranta ja oikea data, mihin voi luottaa. Luotettavan datan pohjalta voidaan kehittää tuotannon prosesseja ja saada kustannussäästöjä.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Process Genius Oy:n kanssa. Olemme saaneet juuri sitä, mitä tarvitsimme.”

Guy Enkvist, Systems Specialist, Snellman

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top