Valmistava teollisuus

Tehdas taskussasi – näe reaaliaikainen tilannekuva Kumppanisi jo yli 10 vuoden ajan seuraavilla valmistavan teollisuuden aloilla:
Metalli- ja konepajateollisuus
Muovi- ja kumiteollisuus
Betoniteollisuus

Asiakkaitamme

Liity asiakkaiden joukkoon, jotka ovat jo käyttäneet Digital Twiniä tuotantonsa tehostamiseen

Hyödyt

Miksi digitaalinen kaksonen on tärkeä valmistavassa teollisuudessa?

Ratkaisumme

Genius Core™ 3D Digital Twin kaikkiin tuotantosi tarpeisiin – konfiguroi siitä omasi

Genius Core™ 3D Digital Twin -alusta on tehty erityisesti valmistavan teollisuuden toimijoille. Voit konfiguroida alustan vastaamaan juuri sinun tuotantosi tarpeita ja tärkeimpiä seurantakohteita. Alusta sisältää kaikki tuotantoasi tukevat ja tehostavat ominaisuudet. Saumaton integroituminen kaikkiin nykyaikaisiin teollisuusjärjestelmiin takaa sujuvan siirtymisen ja nopean käyttöönoton, mikä tuottaa välitöntä arvoa toiminnoillesi.

Datan visualisointi

Yksi 3D Digital Twin -alustamme tärkeimmistä ominaisuuksista on sen vertaansa vailla olevat datan visualisointiin keskittyneet toiminnot. Alustan avulla voit muuntaa monimutkaiset tiedot intuitiivisiksi visuaalisiksi esityksiksi, jolloin kuvioiden tunnistaminen ja piilossa olevien mahdollisuuksien paljastaminen on helpompaa kuin koskaan. Visualisoimalla koko työnkulun voit saada kattavan käsityksen tuotannostasi ja tunnistaa mahdolliset pullonkaulat ja parannuskohteet.

Tuotannon optimointi

Genius Core™ mahdollistaa erilaisten tapahtumien analysoinnin ja jokaisen tuotantosi osa-alueen optimoinnin tehokkuuden maksimoimiseksi. Tällä tavoin voit vähentää kalliita hukkaan heitettyjä resursseja ja parantaa kannattavuutta ja kilpailukykyä.

Poikkeamien hallinta

Alustamme tarjoaa ominaisuuksia, jotka tehostavat toimintojasi ja parantavat tuottavuutta. Poikkeamien seurannan ja hallinnoinnin ansiosta niiden tunnistaminen ja korjaaminen on vaivatonta, mikä varmistaa, että tuotantoprosessisi toimivat sujuvasti ja tehokkaasti.

Hukan vähentäminen

Genius Core™ tarjoaa tehokkaan keinon vähentää hukkaa. Alustamme avulla voit tunnistaa tehottomuudet ja toteuttaa kohdennettuja parannuksia hukan minimoimiseksi ja resurssien käytön maksimoimiseksi.

Ennakoiva huolto

3D Digital Twin -alustamme vahvuuksiin kuuluu ennakoivan kunnossapidon ja huollon tukeminen. Alusta auttaa sinua optimoimaan laitteiden suorituskyvyn ja välttämään suunnittelemattomia huoltoseisokkeja. Reaaliaikaisen seurannan ja kehittyneen analytiikan avulla voit havaita mahdolliset ongelmat ja puuttua niihin ennen kuin ne laajenevat, minimoida häiriöt ja maksimoida tuottavuuden.

Turvallisuusilmoitukset

3D Digital Twinin avulla voit integroida kehittyneet turvallisuusilmoitusominaisuudet saumattomasti työnkulkuusi. Pysy askeleen edellä reaaliaikaisten ilmoitusten ja älykkäiden turvallisuuskatsausten avulla. Havaitse ja ehkäise mahdollisia vaaratilanteita ennen kuin ne eskaloituvat, varmistaen työvoimasi hyvinvoinnin ja toimintojesi sujuvuuden.

Katso käyttäjätarinoita

Jo yli 60 asiakasta käyttävät 3D Digital Twin -ratkaisuamme

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top