Kuinka saat ROI:n tekoälystä ja koneoppimisesta digitaalisen kaksosen avulla

Osallistu webinaariin, jossa pääset kuulemaan, kuinka digitaaliset kaksoset voivat tehostaa tekoälyn ja koneoppimisen etuja ja niiden käyttöä

Tämän päivän alati kehittyvässä liikemaailmassa yritysten on hyödynnettävä tekoälyä ja koneoppimista. Niiden käytöstä seuraa monia oivalluksia ja hyötyjä, mutta niiden käyttö lisää myös datamelua, joka häiritsee päivittäisjohtamista. Myös niiden tuomia hyötyjä pitäisi hyödyntää kokonaisvaltaisesti. Tutustu nyt siihen, kuinja saat ROI:n irti tekoälystä ja koneoppimisesta.

Webinaarissa esittelemme lyhyesti digitaalisia kaksosia ja esitämme konkreettisia esimerkkejä niiden hyödyistä tällä uudella tekoälyn aikakaudella. Webinaari on englanniksi.

Tärkeimmät opit:

Opit, kuinka digitaaliset kaksoset voivat tehostaa tekoälyn ja koneoppimisen etuja

Kuulet tosielämän esimerkkejä siitä, miten johtavat yritykset käyttävät keskeisintä dataa menestyksensä kulmakivenä

Saat käytännön vinkkejä parhaiden käytäntöjen toteuttamiseen omassa tuotantoympäristössäsi

Puhujat:

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme webinaariin erikoisvieraiksemme kolme teollisuusalan asiantuntijaa Boschilta, Silo AI:lta ja Goforelta:

Prahallad CR yli 20 vuoden kokemuksellaan teollisuus- ja energia-alalta työskentelee Boschilla asiakasratkaisujen johtajana ja tukee Bosch Digital Twin Industries -asiakkaita saavuttamaan parhaan mahdollisen tuloksen käyttämällä tekoälyä ja ML:ää kohdennetusti.

Tommi Eklund on IT/OT-transformaatioasiantuntija, joka työskentelee johtavana konsulttina Goforella. Hänet tunnetaan innovaation edelläkävijänä ja teollisen maiseman mullistamisesta.

Henri Parkkonen työskentelee liiketoiminnan kehitysjohtajana Silo AI:lla, joka on yksi Euroopan suurimmista yksityisistä tekoälylaboratorioista tuoden kilpailuetua tuotekehitykseen. Silo AI rakentaa tekoälypohjaisia ratkaisuja ja tuotteita älykkäiden laitteiden, autonomisten ajoneuvojen, teollisuus 4.0:n ja älykkäiden kaupunkien mahdollistamiseksi.

Tapahtuman isäntänä toimii Matt Belway, joka johtaa webinaarin jälkeen myös Q&A-hetkeä.

Yhdessä Process Geniusin asiantuntijoiden kanssa vieraamme jakavat korvaamattomia näkemyksiä siitä, kuinka käsitellä massiivista määrää datamelua teollisuusympäristöissä, ja kuinka digitaaliset kaksoset lisäävät menestystä tekoälyn ja koneoppimisen käytössä. Liity seuraamme, kun syvennymme teknologian tulevaisuuteen alan parhaiden kanssa.

Tommi Eklund

Executive Consultant | Gofore

Prahallad CR

Head of Customer Solutions | Bosch

Henri Parkkonen

Business Development Executive | Silo AI

Jani Akkila

CEO | Process Genius

Ward De Smedt

Lead Software Architect | Process Genius

Matt Belway

Webinar host

Katso tallenne

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top