Kumppanit

Yhteistyöhön Process Geniuksen kanssa?

Tarjoa vielä enemmän lisäarvoa teollisuusasiakkaillesi parhaalla 3D Digital Twinillä

Process Genius on jo yli 10 vuoden ajan ratkaissut tuotannon tehostamisen haasteita yhdessä teollisuuden suurimpien kanssa ja kehittänyt alan tarpeet huomioivaa Digital Twin -alustaa tehostamaan ihmisten ja datan välistä vuorovaikutusta.

Tarjoamme erityisesti White Label -yhteistyövaihtoehtoja, joiden avulla kumppanimme voivat hyödyntää 3D Digital Twin -teknologiaamme täysin oman brändinsä alla ja laajentaa palvelutarjontaansa.

Yhteistyö Process Geniuksen kanssa kannattaa, mikäli:

näet digitaalisen kaksosen yrityksesi liiketoiminnan kasvattamisen mahdollistajana ja tuovan asiakkaillesi lisäarvoa
haluat laajentaa yrityksesi palvelutarjontaa digitaalisen kaksosen avulla
haluat varmistaa liiketoimintasi tuloksellisuuden tarjoamalla asiakkaillesi lisäarvoa yhdessä SaaS-palvelukumppanin kanssa

Powered by Process Genius

Muutamia kumppaneitamme

Konecranes Smart Factory

Tiedä, mitä tehtaallasi tapahtuu – Täydellinen tilannetietoisuus 24/7

Konecranesin Smart Factory on 3D digitaalinen kaksonen, joka antaa sinulle tarvittavat tiedot turvallisuudesta, liiketoiminnasta, tuotannosta ja kunnossapidosta. Päivittäisjohtaminen on helppoa ja kaikki data esitetään visuaalisesti.

Oikean tehtaan digitaalisena kopiona se sisältää tietoa, jota ei voi nähdä fyysisesti. Smart Factory johtaa tietoja useista järjestelmistä ja koneista.

Smart Factoryn ytimessä on Process Geniuksen tarjoama viimeisin teknologia.

Asiantunteva teknologiakumppanisi

Process Geniuksen kokonaisvaltaiset 3D Digital Twin -ratkaisut ja asiantuntemus käyttöösi

Genius Core™ 3D Digital Twin -alusta

Genius Core™ -alustamme on erityisesti valmistavan, elintarvike- ja prosessiteollisuuden ammattilaiskäyttöön kehitetty 3D Digital Twin, joka kerää ja visualisoi kaiken asiakkaallesi olennaisen tehdasympäristöstä ja -järjestelmistä saatavan datan yhteen reaaliaikaiseen näkymään. Sopii täydellisesti esimerkiksi ERP-, MES-, OEE-, EAM- ja SCADA-järjestelmien datan visualisointikumppaniksi.

Asiantuntemus ja tuki

Asiantuntijamme ovat valmiina antamaan sinulle tarvittavan tuen koko kumppanuuden ajan. Vahva asiantuntemuksemme teollisuuden tarpeista ja digitaalisista ratkaisuista yhdistettynä pitkäaikaiseen tukeen ja opastukseen antaa yrityksellesi mahdollisuuden hyödyntää kokonaisvaltaisesti 3D Digital Twinin tarjoamia mahdollisuuksia.

Kumppani innovointiin ja kasvuun

Panostamme jatkuvasti uusien teknologioiden tutkimiseen ja kehitykseen. Näin myös yhteistyökumppanimme saavat käyttöönsä viimeisimmät edistysaskeleet 3D Digital Twin -teknologiassa, mikä edistää innovointia ja kasvua.

Kiinnostaako kumppanuus Process Geniuksen kanssa?

Mikäli olet kiinnostunut White Label -kumppanuudesta kanssamme, tai haluat tietää lisää meistä ja eri tavoista tehdä yhteistyötä, niin ota yhteyttä jo tänään – autamme sinua mielellämme!

Scroll to Top