Digital Twin helpottaa tehtaan omavalvontaa

Haaste

Omavalvonnan on oltava tarkkaa, jotta pilaantuneita tuotteita ei lähde markkinoille. Valvottavia linjastoja on useita ja eri tuotteilla on eri kriteereitä, kuten jäähtymisaikoja, -pisteitä ja kypsymislämpötiloja. Oikeista lämpötiloista ja ajoituksista vastaa vuorossa oleva keittäjä, joten inhimillisiä virheitä sattuu helposti ja hävikki on ajoittain suurta. Toisinaan tuotteiden valmistusprosessi pysähtyy seuraavan linjaston varattuna olemiseen tai muihin poikkeamiin, joka näkyy tuotannon tehottomuutena ja suurinakin rahallisina kuluina.

Ratkaisu

Genius Core™ -alusta tarjoaa kokonaiskuvan tehtaassa tapahtuvista toiminnoista ja konekohtaisista olosuhdetiedoista. Visuaalisessa, 24/7 nähtävässä reaalimaailman tehdasta vastaavassa mallinnuksessa, on otettu uusina ominaisuuksina mukaan tuotantotilojen lämpötilat ja hygienia-alueet. Seuraamalla valmistusprosessia, hävikki ja tuotantokatkot pystytään minimoimaan.

Lopputulos

Reaaliaikainen tilannekuva tuotannosta on helpottanut arkea merkittävästi. Tehtaan omavalvonta on pystytty kytkemään alustaan ja ohjelämpötilojen seurantaan. Laadunvalvonta onnistuu värikoodausten avulla ja yhden ruudun näkymästä näkee olosuhdepoikkeamat helposti. Tuotantokatkokset eivät ole enää ongelma, sillä näemme kätevästi jokaisen linjan edeltävä ja seuraavan vaiheen ja muutoksiin reagointi on nopeaa.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top