Digital Twin mahdollistaa tarkemman seurannan ja luotettavan datan visualisoinnin

Haaste

Tuotantoprosessit ja kustannussäästöt korreloivat vahvasti keskenään. Kumpaankaan näistä ei voi kuitenkaan vaikuttaa tietämättä tehtaan tai linjaston kokonaiskuvaa. Vaikutusmahdollisuus kaikkiin näihin osa-alueisiin on tehtaan toiminnan kannalta tärkeää. Haastavaa on löytää palveluntarjoajaa tämän mahdollistamiseksi reaaliajassa.

Ratkaisu

3D Digitaalisen kaksosen avulla saadaan kokonaisnäkymä tehtaasta vaivattomasti tietoon 24/7 reaaliaikaisena. Alusta kerää tietoa jo olemassa olevista laitteista ja järjestelmistä, eikä se edellytä seurantajärjestelmän uudistamista tai muita uusia järjestelmähankintoja. Visuaalisen näkymän ansiosta reagointi tuotannon poikkeamiin onnistuu nopeasti ja kustannussäästöt ovat mahdollisia.

Lopputulos

Tarkemman seurannan ja luotettavan datan ansiosta tuotannon prosessien kehitys ja kustannussäästöt ovat saavutettavissa. Visuaalinen 24/7 data kytkettiin sisäiseen info-tv -järjestelmään ja nyt tuotannosta saatava olennainen tieto on koko henkilöstön tiedossa. Parannus on ollut huomattava.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top