Process Genius esiintyy lavalla XR EXPO -tapahtumassa Stuttgartissa 15.-16.6.2023

Process Geniukselle XR EXPO tarjoaa täydellisen mahdollisuuden verkostoitumiseen. Liiketoiminnan kehityspäällikkö Valtteri Tanninen esittelee, kuinka digitaalinen kaksonen voi säästää merkittävästi aikaa ja energiaa tehdasympäristössä.

XR EXPO 2023 -tapahtuman näytteilleasettajat edustavat XR-innovaatioiden eturintamaa ja ylittävät lisätyn todellisuuden (AR), virtuaalitodellisuuden (VR) ja yhdistetyn todellisuuden (MR) rajoja. 50 näytteilleasettajaa ilmoittautui ja osallistujia odotetaan runsaasti.

Tapahtuma on asettanut tavoitteekseen olla alan asiakkaiden, teknologian tarjoajien, sisältöpalveluntarjoajien ja XR-tutkijoiden kohtaamispaikka.

Merkittäviä etuja turvallisuuden parantamisessa 3D digitaalisen kaksosen avulla

Kansainvälisen ILO:n (International Work Organization) mukaan vuosittain sattuu 340 työtapaturmaa ja työperäisen sairauden uhreja on jopa 160 miljoonaa.

”Digitaalinen kaksonen tarjoaa merkittäviä etuja turvallisuuden parantamiseen – näet kaikki työluvat ja niiden sijainnit yhdellä silmäyksellä. Lisäksi kaikki konelinjastoon, osastoon tai joissain tapauksissa koko tehdasalueeseen liittyvät turvahälytykset ovat näkyvissä valitun ajan”, Tanninen kertoo.

Digitaalisen kaksosen tarjoaman kokonaiskuvan avulla on mahdollista nähdä paikoin myös valitun ajanjakson huoltotapahtumien määrä. ”Muita erillisiä järjestelmiä ei tarvita”, Tanninen kuvailee.

Scroll to Top