Process Genius mukana maailman johtavilla teollisuusmessuilla Hannoverissa

Process Genius on näytteilleasettajana Business Finlandin yhteisosastolla viiden muun suomalaisen yrityksen kanssa. Messujen kohokohtana on esitellä uutta Genius Core ™ -alustaa, jossa kaikki tehtaan tai tuotantolaitoksen data on nähtävillä yhdellä vilkaisulla.

Messujen teemat liittyvät monimutkaisten tuotantoprosessien digitalisointiin ja automatisointiin, sekä Saksassa pinnalla olevaan aiheeseen, vedyn hyödyntämiseen.

Tehdas taskussasi – reaaliaikainen näkyvyys mahdollistaa laadukkaan johtamisen

Genius Core ™ -alusta on tehdas taskussasi. Se kerää ja visualisoi tietoa olemassa olevista tai uusista laitteista ja järjestelmistä. Reaaliaikainen tilannekuva mahdollistaa laadukkaamman johtamisen ja tehokkaamman tuotannon.

Prosessien ja tuotannon visualisointi mahdollistaa myös kestävämmän tuotannon. Aihe kiinnostaa myös suurta messuyleisöä, ja Business Development Manager Valtteri Tanninen nouseekin messulavalle torstaina 20.4. esittelemään 3D Digital Twinin mahdollisuuksia kestävässä valmistuksessa.

Alustuksen aikana käsitellään muun muassa miten optimoida energiankulutus, vähentää päästöjä ja materiaalihävikkiä, tai varmistaa ennakoivat huollot. Digitaalisen kaksosen rooli ja merkitys kestävässä valmistuksessa on suuri, ja esityksessä pureudutaan lisää myös näihin kohtiin.

Genius Core ™n avulla yritykset voivat visualisoida prosessejaan ja tuotantoaan, mikä lisää ja nopeuttaa myös edistyneiden jätehuoltolaitosten leviämistä maailmanlaajuisesti. Process Genius tekeekin yhteistyötä uusiutuvan energian yritysten kanssa esimerkiksi Sveitsissä. Yli 60 tehdasta Euroopassa hyödyntää 3D Digital Twin -ratkaisua eri toimialoilla.

Keskustelemme mielellämme, kuinka voitte viedä päivittäiset johtamisprosessinne uudelle tasolle! Tapaamisiin hallissa 12, ständillä 048. Voit myös laittaa sähköpostia suoraan Valtterille.

Scroll to Top