Kestävä kehitys edellyttää digitalisaation edistämistä

Aika siirtää huomio ei oikeasti tarpeellisesta maapallon kestävään kehitykseen

Muutokselle on todella tarvetta. Maapallon kantokyky on viety äärimmilleen, ja ihmiskunta on pulassa ilman konkreettisia ratkaisuja. Voimme olla osa oikeaa muutosta, jota ei ratkaista uusilla somesovelluksilla. Meidän tarvitsee kiinnittää huomio sellaisten sovellusten, tarvikkeiden ja osien tuotantoon, joita oikeasti tarvitaan. Myös logistiikka ja liikkuminen on mahdollista saada ympäristöystävällisemmäksi.

Uusi aikakausi teknohypen sijaan on alkamassa. Reaalitalous ja tarpeeseen vastaava teknologiakehitys ovat osa isoa ratkaisua. Process Geniuksen vienti ulkomaille on käynnistynyt ja olemme kehittyneet globaaliksi yritykseksi. Siitä tunnustuksena saimme äskettäin Kauppalehden Kasvaja -sertifikaatin (Software Architect Teemu Karppisella oikealla).

Tuoreimpana yrityksemme teknologiapalveluille sekä niihin liittyville asiantuntijapalveluille ja palveluratkaisuille myönnettiin ISO 9001 -sertifiointi (CEO Jani Akkilalla vasemmalla). Tästä tunnustuksesta ylpeänä jatkamme kestävää kasvua ja maailmanvalloitusta.

Tiedustelut: CEO Jani Akkila +358 40 036 2024

Scroll to Top