Digital Twinillä saatava kokonaiskuva koneiden käyttöasteesta ja optimaalisesta käytöstä synnyttää merkittäviä säästöjä ja tehostaa tuotantoa

Haaste

Koneista saatavaa tietoa on paljon ja useissa eri järjestelmissä. Tiedon käyttömahdollisuudet tuovat haasteita, sillä tietoa ei ole koostettu helposti luettavaan muotoon ja usein esimerkiksi koneiden seisotusajat ovat pitkiä. Tietoa kokonaiskapasiteetin käytöstä ei ole ja huoltojen ennakointi on mahdotonta. Äkilliset koneiden hajoamiset aiheuttaa merkittäviä kuluja ja vähentää tuotannon tehokkuutta.

Ratkaisu

Genius Core™ -alusta kytkeytyy kaikkiin tehtaan toimintoihin ja tuotantoon. Käyttöaste on nähtävillä osana tehdaskokonaisuutta, mutta myös konekohtaisesti visuaalisesti yhdellä silmäyksellä, mikä auttaa optimoinnissa. Koneiden huollot voidaan suunnitella ennakkoon, kun koneen kokonaistila, kulutus ja muutostilat on helposti nähtävillä ja seurattavissa.

Lopputulos

Tieto tehtaan kokonaiskuvasta, koneiden käyttöasteesta ja optimaalisesta käytöstä synnyttää merkittäviä säästöjä ja tehostaa tuotantoa. Tuottavaa työaikaa on saatu viikkoon lisää lähes 700 tuntia. Saatu data ei ole enää vain joukko numeroita, vaan osa kokonaisuutta, kuten tehtaan virtausta, tuotannon suunnittelua sekä huolto- ja turvallisuustoimenpiteitä. Genius Core™ -alustan avulla käytön optimointi helpottui ja energiakustannukset ovat minimissään.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top