Digital Twinillä tehtävä etäopastus säästää aikaa

Haaste

Tehtaita on monia ja uusien ihmisten opastus kohteisiin vie paljon aikaa. Oli sitten kyseessä tarkastaja, uusi työntekijä tai laitteiden korjaaja, on hyvin mahdollista, ettei henkilö ole koskaan ennen käynyt tehdasalueella. Sokkeloisessa tehtaassa työaikaa voi kulua paljonkin oikeaa kohdetta tai laitetta etsiessä. Perehdyksen jälkeenkin tilat voivat olla epäselkeät, eivätkä jää kerralla muistiin, jolloin kierros pitää toistaa.

Ratkaisu

Genius Core™ -alustan avulla on mahdollista nähdä reaalimaailmaa vastaava tehdasmallinnus. Opastaminen alustan avulla onnistuu jo ennen tehtaaseen menoa ja tietämättömänä suunnistus ei ole enää tarpeellista. Alustasta nähdään selkeästi missä mikäkin kone sijaitsee ja kohteen lokaation voi tarkistaa alustalta uudelleen miltä laitteelta tahansa.

Lopputulos

Aikaa on säästynyt merkittävän paljon etäopastuksen ansiosta. Opas kierroksia ei tarvitse tehdä enää läheskään niin usein ja alustasta on selkeä näyttää kaikki tarvittavat tiedot. Koneiden sijainnin lisäksi alustasta nähdään turvallisuus- ja kierrätyspisteet sekä erityistä huomiota tarvitsevat kohteet, kuten esimerkiksi rikkinäinen kaide. Opastus on nyt paljon helpompaa ja tehtaassa liikkuminen turvallisempaa.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top