Olosuhdetiedot ovat helposti nähtävissä ja ymmärrettävissä Digital Twinillä

Haaste

Laadukkaan tuotteen valmistus edellyttää tarkasti ylläpidettyjä olosuhteita. Lämpötila, ilmanpaine ja ilmankosteus ovat merkittävässä asemassa ja pienetkin muutokset saattavat vaikuttaa lopputuotteen laatuun ja kestävyyteen. Näiden olosuhteiden tarkkailu vie valtavasti aikaa ja muutokset usein huomataan siinä vaiheessa, kun tuotantoerä on valmis tai kuluttajalla jo käytössä. Reklamaatio tilanteessa ei ole keinoa varmistaa tuotanto-olosuhteita.

Ratkaisu

Genius Core™ -alustaan saadaan tuotua haluttu informaatio olosuhdetiedoista helposti luettavaan muotoon. Haluttuihin koneisiin asennetaan sensoreita mittaamaan lämpötilaa, kosteutta, ilmanpainetta ja muita haluttuja tietoja. Yhdellä vilkaisulla on nähtävissä visuaalinen tehdaskokonaisuus ja yksittäiset koneet. Olosuhdemuutoksista tulee ilmoitus reaaliajassa, mutta tiedot muutoksista on löydettävissä jälkikäteen haluamalleen ajankohdalle.

Lopputulos

Alustan tarjoaman kokonaiskuvan ansiosta olosuhdetiedot ovat helposti nähtävissä ja ymmärrettävissä. Laatutakuu ja -vaatimukset ovat helpompi täyttää ja reklamaatioiden määrä on vähentynyt. Olosuhdemuutosilmoitusten ansiosta välitön reagointi on mahdollista ja helppoa.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top