Laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasiat näkyväksi Digital Twinillä

Haaste

Alan kilpailu kasvaa jatkuvasti ja projekteja täytyy ottaa laajalla skaalalla sisään. Tämä tarkoittaa useita tuotannon vaiheita ja todella paljon dataa eri järjestelmissä. Kiireisinä aikoina laatu- ja aikataululupaukset ovat haastavia pitää, sillä niin tehtaan johtajien kuin myyjienkin on hankala hahmottaa kokonaiskuva tuotannosta ja tehtaasta.

Ratkaisu

Genius Core™ -alustan avulla kokonaiskuva tehtaasta ja sen tuotannosta on visuaalisesti nähtävillä 24/7. Data tuodaan jo olemassa olevista laitteista sekä järjestelmistä ja järjestellään visuaalisesti mallinnukseen, joka vastaa reaalimaailman tehdasta. Alustasta nähdään yhdellä silmäyksellä esimerkiksi koneiden käyttöasteet, tuotantoympäristön olosuhteet ja tätä kautta laatupoikkeamat, jotka voidaan välttää.

Lopputulos

Tehtaan johtajat, henkilökunta ja myyjät ovat aina tietoisia tehtaan tapahtumista. Potentiaaliset asiakkaat pääsevät tutustumaan tuotantotiloihin mallinnuksen avulla. Mallinnuksesta nähdään, kuinka tehtaalla hoidetaan laatu-, ympäristö- ja turvallisuusasiat. Epävarmuutta tuotantokuormasta ja tilauksista ei enää ole ja myyjät tietävät, milloin on mahdollista ottaa uuden asiakkaan tilaus tuotantoon. Tilaajien laatuvaatimukset ovat helpompi täyttää, kun tehtaan kokonaiskuva ja dokumentointi on selkeää. Alustan myötä toiminta näyttäytyy nykyaikaisena ja laadukkaana. Uusia tilauksia on saatu 15 % enemmän.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top