Sujuvampaa työskentelyä visuaalisen kokonaiskuvan avulla

Haaste

Turvallisuus ja kierrätys ovat isoja teemoja valmistavassa teollisuudessa. Kumpaakin aihealuetta säännöstelemään on tehty useita säännöksiä ja lakeja. Tehtaan sisällä näistä muodostuvaa kokonaiskuvaa on hankala havainnollistaa ja henkilöstön voi olla hankala tarvittaessa suunnata lähimmälle turvallisuus- tai kierrätyspisteelle. Myös tarkastajien täytyy aina kiertää koko tehdas läpi tietääkseen kaiken olevan ajantasalla ja kunnossa.

Ratkaisu

Genius Core™ -alustan ansioista henkilöstö tietää aina missä sijaitsevat kaikki turvallisuus- ja kierrätyspisteet. Alusta tarjoaa visuaalisen ja reaaliaikaisen tilannekuvan tehtaasta 24/7. Saatavilla olevat turvallisuus- ja kierrätyspisteet ovat mahdollista osoittaa työtekijöille jo ennen tehdastiloihin astumista, sillä alusta toimii myös perehdytystarkoitukseen loistavasti.

Lopputulos

Henkilöstön työskentely on alustan myötä paljon sujuvampaa ja turvallisempaa. Visuaalinen tilannekuva saatiin kytkettyä info -näyttöihin, joten se on koko henkilöstön nähtävillä 24/7. Olemme onnistuneet vähentämään myös poltettavan jätteen määrää, sillä saimme lisättyä kierrätyspisteitä loogisempiin paikkoihin visuaalisen näkymän ansiosta. Alusta helpottaa myös tarkastajien työtä, sillä he voivat tarkistaa onko esimerkiksi palosammuttimien päiväykset kunnossa ja onko turvallisuus- ja kierrätyspisteitä riittävä määrä tehtaan kokoon nähden.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top