Tietojen käsittely ja analysointi haltuun Digital Twinillä

Haaste

Eräässä asiakasyrityksessämme suuret tuontantokoneet toimivat viallisesti tai jopa sammuivat väärin useiden päivien ajan. Yrityksellä ei ollut yhtenäistä automatisoitua järjestelmää ja reaaliaikaista dataa tuotantolaitteiden tilan seurantaan ja aikataulujen optimointiin.

Ratkaisu

Genius Core™ -alustan avulla asiakas havaitsi, että useat koneet olivat valmiustilassa yli viisi tuntia ilman jatkuvaa aktiivista tuotantoa systemaattisesti yövuorojen jälkeen. Valmiustilassa yksi kone kulutti 9000W ja aktiivisessa tilassa 9700W. Tämä tarkoitti, että jokainen kone oli kuluttanut 9000W * 5h = 45kWh valmiustilassa. Yhden tällaisen koneen tehoton toiminta toi kuukaudessa noin 1000 euron tappiot.

Lopputulos

Asiakas säästää nyt tuhansia euroja kuukaudessa. Genius Core™ -alusta auttoi asiakasta ratkaisemaan kohtuuttomien kulujen lähteet ja syyt. Tämän seurauksena asiakas lisäsi tehokkuutta, koska he käyttävät vähemmän aikaa tietojen käsittelyyn ja analysointiin. Operaattorit saivat käyttöönsä reaaliaikaiset työkalut, jotka auttavat heitä tekemään optimoitua tuotannon suunnittelua sekä nopeampia ja tietoisempia päätöksiä.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top