Turvallisuusilmoitukset viikosta viiteen minuuttiin Digital Twinillä

Haaste

Turvallisuusilmoituksien tekeminen vaatii paljon aikaa valmistavassa teollisuudessa. Yhtään helppoa ja varmaa ratkaisua tähän ei ole ollut, vaan tehtaalla on testattu montaa eri merkintäkeinoa. Muutamia jo testattuja keinoja ovat helposti katoavat paperilaput, sadat rivit raporttitietoa ja nuppineulat toimiston seinällä olevassa kartassa. Pahimmillaan raportointia tehdessä aikaa kului jopa viikko, kun he yrittivät saada selkoa tapahtumista.  

Ratkaisu

Käyttämällä Process Geniuksen 3D Digital Twin Genius Core™ -alustaa, turvallisuusilmoitukset näkyvät helposti ja nopeasti. Turvallisuusilmoitukset näkyvät pilkun tarkasti reaalimaailman tehdasta vastaavassa mallinnuksessa. 

Lopputulos

Turvallisuusilmoitusten tekoon menee Genius Core™ -alustan ansiosta viikon sijaan vain 5 minuuttia. Ajansäästö on huomattava ja uusia tapaturmia voidaan välttää paremmin, kun tieto esimerkiksi huoltoa vaativista tehtävistä on saatavilla reaaliaikaisesti millä laitteella tahansa. Tehdas testasi alustaa ensin yhdellä tehtaalla. Kun se osoittautui toimivaksi, sen käyttöä laajennettiin muihinkin tehtaisiin niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top