Hallitse turvallisuusohjeita ja -ilmoituksia, laatudokumentteja ja tuotantoon liittyviä dokumentteja helposti Digital Twinillä

Haaste

Dokumentointia tehdään mm. koneiden käytöstä, palavereista, turvallisuusohjeista ja -ilmoituksista, laatuvaatimuksista ja muista tuotantoon liittyvistä asioista. Välillä yksittäistä tietoa tarvitaan jonkin asian ratkaisemiseksi ja tiedon löytäminen kestää kauan. Esimerkiksi reklamaatiotilanteessa syytä siihen, miksi tuote on viallinen, ei tiedetä, sillä dokumentaatiota esimerkiksi olosuhdetiedoista ei ole kirjattu ylös.

Ratkaisu

Process Geniuksen Genius Core™ -alustalla kaikki dokumentointi on löydettävissä sekunneissa. Olosuhdetietoihin, turvallisuuteen ja tuotantoon liittyvä data on saatavilla reaaliaikaisena tai valitulle ajankohdalle hakusanojen ja päivämäärien avulla. Kaikki tarvittava tieto näkyy visuaalisena tehtaassa tehdyssä mallinnuksessa.

Lopputulos

Turvallisuusohjeet ja -ilmoitukset, laatudokumentit ja tuotantoon liittyvät dokumentit ovat helposti hallittavissa. Työ, johon aiemmin saattoi mennä jopa viikko, hoituu nyt viidessä minuutissa. Yrityksen dokumentaatio tapahtuu osittain automatisoidusti ja reklamaatiotilanteessa pystymme selvittämään tarvittavat tiedot laadun takaamiseksi. Yrityksestä saatava mielikuva on nykyaikainen ja laadukas.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top