Henkilöstö- ja vierailijaviihtyvyys uudelle tasolle Digital Twinillä

Haaste

Toimitilojen käyttö ei ollut ennen koronapandemiaa korkealle prioriositu asia. Pandemian myötä työpisteiden hygienia, turvavälit ja viihtyvyys nousivat tärkeäksi. Ideoita mahdollisista elämää helpottavista ominaisuuksista on paljon, mutta toteuttajaa niille on vaikea löytää. Toimitilojen käytön optimointia parantaisi mm. kartat toimitiloista ja työskentelytilojen varauksien näkeminen etukäteen.

Ratkaisu

Genius Core™ -alustaan saadaan rakennettua juuri ne ominaisuudet, joita asiakas haluaa. Alusta, eli reittiopas on reaalimaailman toimitiloja vastaava 3D digitaalinen kaksonen, josta voidaan nähdä toimipisteiden käyttö reaaliajassa 24/7. Käytön optimointi ei rajoitu vain työntekijöihin, vaan vierailijatkin on otettu huomioon. Käyttökokemus alkaa ennen toimitiloihin saapumista. Reittioppaasta nähdään vapaat pysäköintimahdollisuudet ja lähimmät bussipysäkit visuaalisesti. Tämän lisäksi nähtävissä on informaatiota eri tilojen sijainnista ja turvallisuudesta.

Lopputulos

Reittioppaan avulla henkilöstö- ja vierailijaviihtyvyys on viety uudelle tasolle. Työntekijöitä ja tiloja on paljon, mutta vapaiden tilojen löytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kaikki vapaat toimitilat ja kokoushuoneet ovat nähtävissä yhdellä silmäyksellä, ja kerrosten välillä liikkuminen on helppoa. Alusta tarjoaa myös tietoa toimintaolosuhteista ja kunnossapidosta, minkä avulla työpaikkahygieniaa on helppo ylläpitää ja mahdollisia rikkinäisiä laitteita on nopeaa korjata. Yhteistyö Process Geniuksen kanssa jatkuu ja reittiopasta kehitetään jatkuvasti. Seuraavana työstämme informaation jakamista helpottavaa ominaisuutta ja aiomme hyödyntää sijaintipalveluita entistä laajemmin.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top