Huoltotilanteisiin perehtyminen ennakkoon onnistuu helposti Digital Twinillä

Haaste

Perehdytys koneiden käyttöön ja huoltoon on usein ongelmallista. Huoltohenkilökunta ei ole tehtaan vakinaista henkilökuntaa, eikä henkilö ole välttämättä käynyt kyseisessä tehtaassa koskaan aiemmin. Koneen sijainti, korjaukseen tarvittavat osat ja koneen käyttö ovat perusta, joka olisi hyvä olla jo ennakkoon tiedossa. Informaatiota on kuitenkin vaikea kertoa ilman koneen luokse menoa. Usein huoltaja joutuu vielä lähtemään hakemaan lisää varaosia, informaation puutteellisuuden vuoksi. 

Ratkaisu

Genius Core™ -alustan avulla ennakoiva huolto ja tarpeellinen data on tiedossa yhdellä silmäyksellä. Alustasta nähdään missä koneet tehtaassa sijaitsevat ja mitä osia kone pitää sisällään. Huoltohenkilöiden on mahdollista tutustua kohteeseensa jo ennakkoon.  

Lopputulos

Perehdytys ja ennakoiva huolto on vaivatonta ja helppoa. Koneista nähdään tarvittavat tiedot ja halutut lisätiedot, kuten osat, jotka täytyy aina vaihtaa huollon yhteydessä. Säästöt ajassa ovat merkittäviä, kun kokonaiskuva kaikista laitteista ja niiden ominaisuuksista on saatavilla ilman paikan päälle menoa ja tutkimista. 

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top