Kaikki tarpeellinen data nähtäviin yhdellä silmäyksellä

Haaste

Yhdessä tehtaassa on kymmeniä, ellei satoja järjestelmiä ja ohjelmia. Konsernista puhuttaessa tuotantolaitoksia ja tehtaita on satoja ja datan määrä käsittämättömän suuri. Turvallisuusilmoitukset, työn tehokkuus, koneiden kokonaiskapasiteetti ja -huolto, dokumentointi, tuotanto olosuhteet ja muu päivittäinen toiminnanohjaus ovat vain murto-osa asioista, joita tulee päivittäin miettiä tehdaskohtaisesti. Kaikkien näiden asioiden hoitaminen edellyttää kokonaiskuvaa, jota ei pelkästä datasta saada.

Ratkaisu

Genius Core™ -alustan avulla ei tarvitse ottaa käyttöön enää yhtään uutta järjestelmää. Alustaan tuodaan dataa jo olemassa olevista laitteista ja koneista. Data syötetään alustaan, jossa se on näkyvillä reaaliaikaisesti 24/7. Alusta on mallinnus reaalimaailmaa vastaavasta tehtaasta ja tehtaita on mahdollista kytkeä useampia yhteen alustaan.

Lopputulos

Päivittäisjohtaminen, dokumentointi ja toiminnan ennakointi on helpottunut valtavasti Genius Core™ -alustan ansiosta. Tehtaan ja tehdasympäristön olennaisin toiminta on yhdellä silmäyksellä nähtävissä ja navigointi useamman tehtaan välillä ei tuota enää ongelmia. Kokonaiskuvan ansiosta säästöä työajassa on jopa 50 000 minuuttia päivässä ja turvallisuusilmoitusten dokumentoinnissa kestää viisi minuuttia viikon sijaan.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top