Koko tuotantoprosessi selkeäksi Digital Twinillä

Haaste

Päivittäinen toiminnanjohtaminen on haastavaa, sillä tehtaita on useita ja huomioitavia muuttujia monia. Tärkeät tiedot eivät ole koostettu helposti nähtäville ja järkevien päätösten organisointi ja tekeminen vie paljon aikaa. Vastaan on tullut usein tilanteita, joissa tiedetään mitä tapahtuu, mutta syytä sille ei tiedetä.

Ratkaisu

Genius Core™ -alustan avulla yksittäiset tehtaat voidaan yhdistää yhteen alustaan. Kokonaiskuva tehtaasta helpottaa päivittäistä toiminnanohjausta ja tuo uudet ominaisuudet heti saataville kaikkiin tehtaisiin. Helposti ymmärrettävä visuaaliseen muotoon koostettu data luo käsityksen tehtaiden reaaliaikaisesta tilanteesta ja siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu.

Lopputulos

Nyt tiedossa ei ole vain tämänhetkinen tilanne, vaan koko prosessi ja syyt miksi jokin asia tapahtuu tai on tapahtunut. Tarkat ja helposti ymmärrettävät tiedot nostavat päivittäisen toiminnanohjauksen seuraavalle tasolle kaikissa tehtaissa. Alustaa voidaan käyttää myös perehdytystilanteissa, huollossa ja sen ennakoinnissa, turvallisuusilmoituksissa ja tiedon välittämisessä sekä tuotantoprosessin valvomisessa.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top