Koneiden käyttöasteiden tehostus Digital Twinin turvin

Haaste

Paljon papereita, laskentataulukoita ja huono ymmärrys keskeisistä suorituskykyyn vaikuttavista tekijöistä. Kokonaiskuva tuotantolinjasta ei ollut tiedossa ja hallitsemattomat tuotannon pysähdykset vaikuttivat negatiivisesti. Reaaliaikaista dataa ei ollut käytettävissä korjaavien toimenpiteiden toteuttamiseksi ja niiden tehokkuuden seuraamiseksi.

Ratkaisu

Genius Core™ -alustan avulla asiakas sai OEE-mittareiden suunnittelun koko tuotantolaitokseensa. Asiakkaalla on nyt käytössään koko tehdas kätevässä 3D-mallinnusnäkymässä, jossa näkyy kaikki tuotantokoneet ja -laitteet sekä kunkin koneen ja koko tuotannon OEE-mittarit.

Lopputulos

Lopputuloksena asiakas nosti koneiden käyttöastetta jopa 30%. Keskeiset suorituskykyhäviöt määriteltiin, ja energiankulutus väheni 10%. Suurten materiaalihävikkien määrä väheni, mikä on auttanut säästämään tuhansia euroja joka kuukausi. Tämän lisäksi asiakas säästi Genius Core™ -alustan ominaisuuksien ansiosta 30–35%:a aikaa päivittäisissä tuotantotehtävissä, mukaan lukien huolto- ja kunnossapitotehtävät.

Kaikki tarvitsemasi tieto yhdellä vilkaisulla. Yksi alusta.

Haluatko tietää lisää ratkaisustamme toimialallesi? Jätä meille yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä!

Scroll to Top